'
Blogi on ollut todella hiljainen jo lähes kuukauden ajan. Viimeiset viikot ovat olleet melko rankkoja syystä jos toisestakin, eikä kirjoittamiseen ole ollut energiaa, vaikka paljon hyvää kirjoitettavaakin olisi ollut. En tiedä koska helpottaa, eli en tiedä myöskään koska blogi alkaa taas päivittyä tavalliseen tahtiin. Blogin lopettamistakin olen miettinyt, mutta toistaiseksi taidan vain kirjoitella harvakseltaan, silloin kun siltä tuntuu.
     Hostperheessä ei ole ongelmia, päinvastoin kommunikointi on helpottunut huomattavasti. Mitään järisyttävää ei ole tapahtunut, asioita vaan on kasaantunut liikaa. Kulttuurishokki riepottelee kourissaan ja ystäväpiirissäni on tapahtunut muutoksia, näin pari esimerkkiä antaakseni. Onneksi mulla on täällä vielä Suvi, vaikka Ellen lähtikin. Ilmeisesti tämä on jokin juttu, että mun vuoden vain pitää alkaa aina paskasti. Mutta eiköhän tämä tästä.
     Vuodatuksessa on tapahtumassa muutoksia, enkä ensi keskiviikon jälkeen pääse kirjoittamaan tähän blogiin ainakaan viikkoon. Olen muutenkin siirtämässä blogia toiseen paikkaan, en tosin tiedä vielä koska lopullinen vaihto tapahtuu. Ilmoitan siitä kyllä sitten tänne. En lupaa mitään, mutta seuraavasta osoitteesta saattaa tästä eteenpäin löytyä jotakin. Pekingin valot (http://www.lily.fi/palsta/pekingin-valot) Tuo uusi blogi ei ole vielä nimeä ja osoitetta enempää, mutta toivottavasti se siitä alkaa muotoutua ja täyttyä.

Nauttikaa tammikuusta ja elämästä rakkaat lukijat! :)
.