Muutama perusvinkki syömisestä ja käsilaukun sisällöstä.

Here is some basic tips for those who want to travel in China.
Pidä aina mukana käsidesi, sateenvarjo (tarvitset sitä joka toinen päivä sateeseen ja joka toinen päivä auringon paahteeseen), käsipaperia (yleisissä vessoissa ei ole mitään paperia), yhdistetty metro- & bussikortti (jonka saat ostettua & ladattua esim. kaikilla metroasemilla. Molemmilla kulkeminen on halpaa ja metron käyttö on melko yksinkertaistakin ainakin Pekingissä) ja tärkeimpänä kaikista vesipullo. Vesipulloja saa ostettua kaikkialta Pekingistä, sellainen kannattaa aina pitää käsilaukussa / repussa. Kynä ja paperia on myös hyvä olla koko ajan mukana. Ne ovat avuksi esim. tinkimisessä ja tienkysymisessä.
Kahden euron lounas.

Suosittelen ehdottomasti uskaltautumaan paikallisiin ravintoloihin. Mieluiten paikallisten suosittelemiin. Ruoka on todella hyvää ja edullista. Länsimaiset ravintolat ovat yleensä kauppakeskuksien alimmissa kerroksissa, kun taas kiinalaiset ruokapaikat löytyvät ihan ylimmästä kerroksesta.
Oikeaa asennetta voisin peräänkuuluttaa loputtomasti. Kiinaan jos tulee, niin mikään ei koskaan mene ihan niin kuin piti ja yllätyksiä tulee vastaan koko ajan. Joten sopeutuvaisella, rennolla ja seikkailijamielellä matkaan!


Translation: If you will come to China some day you should eat chinese food (with chopsticks ofcource!). Ask the citizens to show you good and cheap restaurants. You should carry a hand desinfectant (?), an umbrella, napkins, a waterbottle, a pencil and some paper with you all the time. And in the big cities you should buy subway / buss card. Subway is simple and cheap way to move from place to another. It's also such an experience.
    
Text in the last picture: Good moment in life is right here right now.
It's all about attitude. Especially when you are travelling around world.