Joitakin viikkoja Kiinassa oltuani aloin kaivata korkokenkiä. Mä en siinä vaiheessa vielä edes huomannut olevani valtaväestöä pidempi ja niinpä suuntasin kenkäkaupoille.
     Feikkikorkkaireiden lisäksi reissusta tarttui mukaan tinkimiskammo. Nyt jälkeenpäin olen tajunnut tinkimisen onnistuneen sillä kertaa ihan hyvin, mutta kyllä sitä sitten väännettiinkin. En ala yksityiskohtia selvittämään, mutta jutusta jäi niin paha maku suuhun, etten ole sen jälkeen pahemmin tinkinyt. Onneksi Pekingistä löytyy epätinkimiskauppojakin vaikka millä mitalla.
     Ihanuudet ovat olleet kaapissani jo useamman kuukauden, mutten ole vielä kertaakaan käyttänyt niitä kodin ulkopuolella. Sisäänajo & harjoittelu on aloitettu, ja etsin sopivaa tilaisuutta päästä testaamaan niitä oikeasti käytössä. Viimeistään Suomessa kaunokaisilla tulee olemaan paljon käyttöä.
     Aion vielä joskus uskaltautua tinkimään, ehkä jo huomenna.
    
(Kynnet kauniina ja jaloissa rusketusrajat, nättiä..)

Loppuun vielä pari randomia:
     - Mitä noi oudot printtipaidat ja eläinkuvat tekee tuolla muodin seassa? Muhun ei iske.
     - Kurkatkaas upeita tatskoja http://www.iltasanomat.fi/muoti-kauneus/art-1288510358024.html Ennen Nataa (WTD, löytyy linkkilistalta myös) en tykännyt tatskoista, mutta Natan tatskat nähtyäni en voinut olla ihastumatta. Pelkään kuitenkin kipua ja sitä, että tatskat eivät sopisi tyyliini enää myöhemmin. Onneksi pahin kuume on ohi.
     - Tuleekohan vielä aika, että miehet meikkaavat siinä missä naisetkin? Monet julkkismiehethän meikkaavat jo. En tarkoita, että koko väestö meikkaisi, onhan tälläkin hetkellä naisia, jotka eivät meikkaa.
     - Täysin samaa mieltä! http://www.hs.fi/elama/Trendikk%C3%A4%C3%A4t+tasa-arvon+vastustajat/a1305609154266

Kommenttiboksi ei vaihteeksi toimi, joten:
Lehmäfani: Lohikäärmehedelmä on tosi hyvää! Yksi uusista lempparihedelmistäni. Tosin täällä kaikki hedelmät ovat paljon parempia kuin Suomessa. :)

translation: My couple months old (fake)babies from Beijing.<3
'