'


Suvi ja Ellen (Korea). Juhlittiin mäkkilounaalla hyvin menneitä kokeita.

Eli ekat kokeet on ohi, jeij! Toisin kuin odotin, kaikki kolme koetta oli tosi helppoja. Virheitäkin tuli, mutta osasin enemmän kuin odotin. Kiinassakin osataan siis tehdä ihan inhimillisiä kokeita. No jaa, olis ne inhimilliset olleet, vaikken mä niissä olisikaan pärjännyt. Mä kun en varsinaisesti stressiä noista kokeista / opiskelusta muutenkaan ole ottanut. Mä haluan vain oppia kielen, numeroista viis.
Kotiin tullessa huoneeni pöydällä odotti yllätys - iso paketti Suomesta! (Kiitokset kaikille pakettiin tavalla tai toisella osallistuneille!) Talvivaatteet ja suklaat on varmaan ihan peruskauraa, mutta kuinka moni ymmärtää toiveeni Uuno Turhapuroista ja lukion venäjänkirjasta? Katsoin jo yhden Uunon ja nauroin ihan kippurassa (SUOMI<3). Ihan ensimmäisenä kuitenkin selailin ikävöimääni venäjänkirjaa. Kyllä, ennen suklaalevyn avaamistakin. :o

Nyt kaipaan maallisesta omaisuudestani enää The Sims kakkosta, mutta se ei toimi tällä mun läppärillä, joten ei auta muu kuin kärsiä vierotusoireista. Vierotusoireet johtuvat siitä, etten pääse päättämään kenenkään asioista. Omistanikin varsin heikosti, hekoheko.
Lauantaisesta vesilammikoissa kahlaamisesta (miten täällä aina saa kahlata nilkkoja myöden vedessä, kun vähänkin sataa?!?! lievää liioittelua toim.huom.), lähestyneistä kokeista tai jostakin tuntemattomasta syystä muhun iski flunssa eilen. Otin särkylääkkeen ja lähdin kesken koulupäivän kotiin. Nukuin parin tunnin päikkärit, jonka jälkeen luin kokeisiin.
     Tänä aamuna "burana" nassuun ja reippaana ekoihin kokeisiin. Kokeista siis selvisin flunssasta huolimatta kunnialla, mutta koulupäivän päätteeksi mun meno oli jo niin kuumeista, että kaveri oli onnellinen päästessään musta eroon (myönnä pois Suvi!). Hostäiti ei päässyt hakemaan koulusta (hostmummo on taas sairaalassa :( ), joten päätin säästää itseäni huomisia kokeita varten ja nappasin taksin (20-30min 4e). Taksikuskin kanssa "rupatellessa" sitä taas huomasi kielitaitonsa kehityksen. Rupatella on ehkä hieman turhan vaivaton sana, mutta olen ylpeä jokaisesta kiinaksi sanomastani lauseesta, jonka tuntematon kiinalainen ymmärtää. :D Kuskilta jäi luultavasti puolet tajuamatta, mutta ainakin mä yritin. :D Ehkä nää mun toonit (äänenpainot) tästä vielä joku päivä.

Jooh, en tosiaan oo ottanu särkylääkettä aamun jälkeen ja kuumetta löytyy kuten tekstistäkin näkyy. Huomisiin kokeisiin on luettu, nyt katson lisää Uunoja. Kiitos ja anteeksi ja palaillaan huomenna asiaan (toivottavasti) vähemmän kuumeisissa tunnelmissa.

Translation: I did my first exams in China and got stuff from Finland and I have feaver. Now I'm going to watch an idiot (the best!) finnish tv-series.
_